• Announcements

  • BOT-RRS

   RRS GAMING Forum MTA   08/31/2017

   Acest forum este strict pentru server(-ele/-ul) de MTA, Romania Euphobia Roleplay, pot aparea si altele in cazul in care sunt afiliate.   Va invitam sa va logați sau să vă faceți un cont.

Stephan

Co-Founder
 • Content count

  101
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by Stephan

 1. -Nickname-ul tau: -Lucrurile pierdute: -Dovezi(imgur) -Alte cuvinte(optional)
 2. Numele tau in joc: Numele reportatului: De ce vrei sa il reportezi: Dovada:
 3. * Nick tau: * Nick-ul Adminului: * De ce doriti sa il reclamati?: * Descrierea faptei pentru care reclami: * Dovada (poza imgur obligatoriu): * Reguli Inainte de a face o reclamatie va rugam sa o faceti corect si respectati modelul. Nu faceti o plangere doar de dragul sa fie facuta, asigurati-va ca aveti destule dovezi ca sa faceti o reclamatie. Cine se confruntă cu o reclamație de la un membru al unui angajat STAFF automat de reclamație să fie închis de un administrator.
 4. Cerințe: -Aveti nevoie de minim 50 ore -Activitate in joc. -Cunoașterea regulamentului(f1) --------------------------------- Caracter OOC ............................................ Nume: Prenume: Ore jucate(poza /stats obligatoriu): Cat de serios esti pentru functia de supporter?: De ce crezi ca esti potrivit pentru aceasta functie față de alți playeri?: De cat timp joci pe comunitatea RRS?: Ai avut antecedente cu vr-un membru STAFF?,daca da de ce?: Ai avut vr-un grad pe acest server? Ce tip de Roleplay ai practicat?: Descrieti-va in minim 30 de cuvinte: De ce crezi ca esti capabil pentru aceasta functie?: Cate jail-uri ati avut pana acum?: Descrie povestea caracterului tau: Enumeră 3 motive pentru care ai merita sa fi Supporter pe acest server: Motivul pentru care doresti functia de Supporter?: Ești dispus să petreci minim 5 ore in fiecare zi?: Cat timp petreci pe server?: Vârsta?: Esti constient ca daca vei fi acceptat trebuie sa susții testul pe skype?
 5. Helau bitch i'm back !!!!